Συνθετικός χλοοτάπητας (γκαζόν)

   Ένας  χλοοτάπητας στον κήπο σας που μοιάζει σαν αληθινός ,τον απολαμβάνετε και τον χαίρεστε καθ΄όλη την διάρκεια του χρόνου, πάντοτε πράσινος ο χώρος σας , απαλός και φυσικός για τα παιδιά , εύκολος στη τοποθέτηση , πολύ εύκολος στη συντήρηση  ,  υψηλή προστασία του χρώματος από την ηλιακή ακτινοβολία , δεν χρειάζεται πότισμα , δεν ξεθωριάζει και δεν φθείρεται , δεν καίγεται και είναι υποαλλεργικός , κατάλληλος για να τον χαίρεστε  κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες !  Αναλαμβάνουμε να φτιάξουμε για εσάς με εξειδικευμένα συνεργεία και μηχανήματα , το δικό σας χώρο στο κήπο ή στο σπίτι σας σε όποια διάσταση επιθυμείτε στις καλύτερες τιμές τις αγοράς  , με άριστα υλικά και σε μικρό χρόνο παράδοσης !

 

Κήπος

Synthetic

Οι συνθετικοί χλοοτάπητες  είναι η ιδανική λύση για όλους τους κήπους, μικρούς και μεγάλους. Περίπου το 60% όλων των τοποθετήσεων με συνθετικό – τεχνητό γκαζόν έχουν γίνει σε ιδιωτικούς και δημόσιους κήπους μικρότερους από 50m. Καλύψτε δώματα, ταράτσες και μπαλκόνια καθώς δεν χρειάζονται καμία συντήρηση και πότισμα,και έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής. Πλέον θα αποτελούν παρελθόν οι τεράστιοι λογαριασμοί του νερού, από την αλόγιστη σπατάλη του νερού για το πότισμα του κήπου, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Τα πλεονέκτηματα του συνθετικού χλοοτάπητα είναι μοναδικά, και το σημαντικότερο από όλα, έχετε μηδενικό κόστος συντήρησης για μια διάρκεια ζωής περίπου 20 χρόνια. Ακόμα και οι πιο μικρές επιφάνειες μπορούν να μεταμορφωθούν σε «κήπους της Εδέμ». Η όψη μπορεί να αλλάξει δραματικά μετατρέποντας την ταράτσα σας ή το μπαλκόνι σας ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα μέρη του σπιτιού σας.

Ανακαλύψτε τα καινούργια μας συστήματα συνθετικού χλοοτάπητα εδώ .

 

Παιδότοποι

949

Για τα δάπεδα, θα πρέπει να ξέρετε ότι χρειάζονται σκληρά και αντοχής προϊόντα, μαλακά για την πτώση των παιδιών, συνθετικοί χλοοτάπητες από 25χιλ. πάχος και περισσότερο. Μετά την απαγόρευση χρήσης χαλικιού σε εξωτερικούς χώρους, ο συνθετικός χλοοτάπητας είναι η καλύτερη λύση. Τα παιδιά παίζουν σε φιλικά προς το περιβάλλον δάπεδα, υποαλλεργικά, καθαρά, φιλικά προς το χρήστη και με πιστοποιήσες.

Ανακαλύψτε τα καινούργια μας συστήματα συνθετικού χλοοτάπητα εδώ .

Γιατί όλο και πιο πολύ άνθρωποι στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο συνθετικό χλοοτάπητα?

Η απάντηση απλή.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ χρημάτων και ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ χρόνου, ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ προϊόν. Κάποια από τα πλεονεκτήματα είναι τα κάτωθι:

1. Αισθητική: Οι συνθετικοί χλοοτάπητες  είναι αποκλειστικά σχεδιασμένα για να καλύπτουν όλες τις ανάγκες των ιδιωτικών και δημοσίων κήπων, χώρων αναψυχής, παιδικούς σταθμούς και παιδικές χαρές, κτήματα και χώρων δεξιώσεων. 100% οικονομία στο νερό και στα έξοδα συντήρησης.

2. Οικονομία Νερού και Χρήματος: 100% οικονομία στο νερό και στα έξοδα συντήρησης.

3. Συντήρηση: Οι συνθετικοί χλοοτάπητες δεν χρειάζονται καμία συντήρηση, σε αντίθεση με το φυσικό χόρτο που ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες η συντήρηση είναι αναγκαία τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα.

4.Το περιβάλλον & η προστασία του περιβάλλοντος: Η εταιρεία μας κατατάσεται υπέρ της περιβαλλοντικής συνείδησης και προστασίας του πράσινου καθώς δεν χρειάζεται καμία συντήρηση ούτε πότισμα.  Οι συνθετικοί χλοοτάπητες είναι αποκλειστικά κατασκευασμένα για χρήση σε ιδιωτικούς και δημόσιους κήπους, πολυχώρους και παιδικές χαρές και παιδότοπους. Σας παρουσιάζουμε μία τεράστια γκάμα προϊόντων που αφορούν και καλύπτουν τις ανάγκες που έχουν οι κήποι, προσφέροντας ταυτόχρονα ομορφιά, διάρκεια στο χρόνο και αξία.

Ανακαλύψτε τα καινούργια μας συστήματα συνθετικού χλοοτάπητα εδώ .

Αισθητική

Οι συνθετικοί χλοοτάπητες είναι αποκλειστικά κατασκευασμένα για χρήση σε ιδιωτικούς και δημόσιους κήπους, πολυχώρους και παιδικές χαρές και παιδότοπους. Σας παρουσιάζουμε μία τεράστια γκάμα προϊόντων που αφορούν και καλύπτουν τις ανάγκες που έχουν οι κήποι, προσφέροντας ταυτόχρονα ομορφιά, διάρκεια στο χρόνο και αξία.

Ο συνθετικός χλοοτάπητας  φαίνετε σαν ένα καλοδιατηρημένο φυσικό χόρτο όλο το χρόνο και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες, μη επιβαρύνοντας τον ιδιοκτήτη με το κόστος της συντήρησης που έχει το φυσικό χόρτο.

• Διατίθεται σε 2,3 και 4 διαφορετικές αποχρώσεις πράσινου.

Η γκάμα αποτελείται από 20 διαφορετικά συστήματα (ύψος πέλους, πυκνότητα, χρώματα, αριθμός κόμπων.)

• Άριστης ποιότητας ίνες και υλικά με μεγάλη αντίσταση στην UV προστασία (εργοστασιακή εγγύηση)

• Φυσική και πράσινη όψη όλο το χρόνο

• Κόβεται με τις ανάγκες σας (2μ. ρολά και 4μ.) • Βελτιώνει την όψη και πρασινίζει δημόσιους χώρους όπως πλατείες, κεκλειδώματα κλπ.΄, χώρους περιμετρικά από πισίνες.

Ανακαλύψτε τα καινούργια μας συστήματα συνθετικού χλοοτάπητα εδώ .

Συντήρηση

Οι συνθετικοί χλοοτάπητες  δεν χρειάζονται συντήρηση. Είτε την καλοκαιρινή περίοδο είτε τη χειμερινή το χόρτο παραμένει ανέγγιχτο, σε αντίθεση με το φυσικό χόρτο που χρειάζεται συντήρηση και πότισμα σχεδόν δύο φορές την ημέρα. Επίσης είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση για εξοχικές κατοικίες, καθώς οι συνθετικοί χλοοτάπητες προσφέρουν ένα τέλειο και οικονομικό αποτέλεσμα. Η τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα μειώνει βλαβερά ζουζούνια, κοπριά, παράσιτα, μούχλα, και δεν έχει καμία συντήρηση όπως πότισμα, κούρεμα, και διάφορά φάρμακα που πολλές φορές χρειάζονται για τη συντήρηση του φυσικού χόρτο.

Εδώ μιλάμε απλά για το καθαρισμό του συνθετικού χλοοτάπητα και όχι τη συντήρηση αυτού.

• Αφαιρέστε οργανικά υλικά από την επιφάνεια, χρησιμοποιώντας ένα φυσητήρα.

• Μία σκούπα, σκούπες με φυσική τρίχα χρησιμοποιούνται για το καθαρισμό της μεγαλύτερης επιφάνειας.

• Σε περίπτωση που έχουμε προϊόν που επιδέχεται γέμισμα με χαλαζιακή άμμο, χρειάζεται μία καλής συντήρηση μία φορά το χρόνο.

• Όλοι οι συνθετικοί χλοοτάπητες πλένονται με άφθονο νερό και πράσινο σαπούνι.  Η αντοχή θα είναι η ίδια για τουλάχιστον είκοσι χρόνια.

Ανακαλύψτε τα καινούργια μας συστήματα συνθετικού χλοοτάπητα εδώ .

 

Οικονομία σε νερό και χρήματα

Τοποθετώντας τα προϊόντα μας  μειώνετε την αλόγιστη σπατάλη των χρημάτων σας για τη συντήρηση του φυσικού χόρτου καθώς και του νερού. Επιπλεόν αποφεύγεται τη χρήση των βλαβερών λιπασμάτων και χημικών που χρησιμοποιούνται για τη συντήρηση του φυσικού χόρτου. Είναι η καλύτερη λύση ειδικά για τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε τους τελευταίους μήνες. Οι συνθετικοί χλοοτάπητες  δεν χρειάζονται κανενός είδους συντήρηση, καθόλου λίπασμα, και καθόλου πότισμα. Επίσης, είναι σημαντικό να επισημάνουμε εδώ ότι η χρήση συνθετικό χλοοτάπητα έχει εξοικονομήσει εκατομμύρια λίτρα σε νερό πόσιμο ανά το κόσμο. Είναι ένα προιόν ναι μεν ποιο ακριβό από το φυσικό χόρτο αλλά η απόσβεση του συνθετικού χλοοτάπητα γίνεται μέσα σε ένα χρόνο και η διάρκεια ζωής του συνθετικού χλοοτάπητα είναι διπλή και τριπλή από του φυσικού γκαζόν. Οι συνθετικοί χλοοτάπητες τελικά είναι μία επένδυση που γίνετε μία φορά και σας ανταποδίδει σε οικονομία στο νερό, ελάχιστο κόστος συντήρησης και βέβαια έχετε ένα φανταστικό και φυσικό αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου για πολλά συνεχή έτη.

Ανακαλύψτε τα καινούργια μας συστήματα συνθετικού χλοοτάπητα εδώ .

Τοποθέτηση

Εφόσον αποφασίσετε να τοποθετείσετε το συνθετικό χλοοτάπητα μόνοι σας, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

1 . Επιβεβαιώστε ότι το δάπεδο είναι απόλυτος λεία και επίπεδα, χωρίς καμία λακκούβα

2. Κατάλληλες και σωστές κλήσεις για την αποστραγγίξει των νερών από τη βροχή ή το καθάρισμα.

3. Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάοπητα

Κόψτε τα τελειώματα του συνθετικού χλοοτάπητα.

Τα ρολά πρέπει να εφάπτουν πλήρως και να είναι με την ίδια φορά.

Η ένωση δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 4χιλ. στη συνέχεια ξετυλίξτε τη Ράφια και τοποθετείστε τη σωστή ποσότητα κόλλας.

Πιέστε τις ενώσεις με φορά προς τα μέσα και κάτω.

 

 

1000 2000 3000 4000 5000

 

 

 

 

 

Ανακαλύψτε τα καινούργια μας συστήματα συνθετικού χλοοτάπητα εδώ .