Κάθετες περσίδες  Vertical blinds Γενική περιγραφή

Κάθετες περσίδες υφασμάτινες &  ξύλινες  πλάτους 89 και 127 χιλιοστών. Ενδείκνυνται για άνετη εξωτερική θέα, ικανοποιητική ηλιοπροστασία και ευχάριστη διάχυση του φωτός εσωτερικά.

Τα συστήματα σκίασης με κάθετες περσίδες προσφέρουν ίσως την πιο ευέλικτη επιλογή σκίασης από οποιαδήποτε άλλη κάλυψη παραθύρου. Οι περσίδες μπορούν να περιστραφούν κατά 180°, καθώς και να τοποθετηθουν σε οποιαδήποτε επιθυμητή θέση κατά μήκος του οδηγού. Όποια κι αν είναι η απόφαση σας, οι επιλογές υφασμάτων για τις κάθετες περσίδες της συλλογής μας περέχουν μια απαράμιλλη γκάμα σχεδίων χρωμάτων και υφών.

Τα εξαιρετικής ποότητας υφάσματα για κάθετες περσίδες είναι διαθέσιμα ως περσίδες 89 χιλ. ή 127 χιλ. & 250 χιλ. οι οποίες κατασκευάζονται ειδικά ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της επιλογή σας.

Συστήματα σκίασης  κάθετες περσίδες

Οι κάθετες περσίδες  είναι ένα κομψό και διαχρονικό σύστημα εσωτερικής σκίασης. Προσφέρει άψογες γραμμές, ιδανική ορατότητα στην ανοιχτή θέση των περσίδων και προστασία από τον ήλιο. Μια διακοσμητική λύση για κάθε χώρο μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και υλικών.

Προσαρμόζεται ακριβώς στα μέτρα των ανοιγμάτων και είναι κατάλληλο για επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους. Η βασική μορφή λειτουργίας τους είναι ο μηχανισμός με κορδόνι, για το άνοιγμα και κλείσιμο, και αλυσίδα, για την αλλαγή γωνίας και περιστροφή των περσίδων. Επιπλέον διαθέτουν εύχρηστο μηχανισμό ελευθέρωσης φύλλων προς την μία κατεύθυνση για καθαρισμό τζαμιών.Οι κάθετες περσίδες  είναι διαθέσιμες σε πολλά χρώματα και διαστάσεις.

 

 Οδηγίες τοποθέτησης . Δείτε το video πατώντας εδώ.

 

Δυνατότητα ηλεκτροκίνησης.

 

Gallery