Συστήματα σκίασης πάνελ με υφασμάτινα φύλλα επάλληλης κίνησης, για σκίαση, διαχωριστικά χώρου και παραβάν.

Τα συστήματα πάνελ είναι κομψά και μοντέρνα.Ντιζαινάτος σχεδιασμός,απλές γραμμές και άριστη προστασία από τον ήλιο. Διακοσμητική λύση για κάθε χώρο σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων,χρωμάτων και υλικών.Διατίθεται σε τρεις τύπους χειρισμού,με μπαστούνι με κορδόνι και ηλεκτροκίνηση.

Ο ευέλικτος και σύγχρονος τρόπος για τον έλεγχο του φωτός,της αντιλιάς, της θέας και της ιδιωτικοτητάς σε οικιακές και εμπορικές εγκαταστάσεις.

Τα συστήματα πάνελ προσφέρουν μια πρωτοποριακή λυση σκίασης για μεγαλύτερα παράθυρα και πόρτες αιθρίων, με υπέροχη εμφάνιση σε σύγχρονα και παραδοσιακά περιβάλλοντα. Επιπλέον, περέχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα στη δημιουργία νέων χώρων διαβίωσης στην σύγχρονη κατοικία.

Σε ανοικτή θέση, τα πάνελ στοιβάζονται τακτικά το ένα πίσω από το άλλο, επιτρέποντας την είσοδο άπλετου φωτός στον χώρο. Εάν σύρετε τα πάνελ στην κλειστή θέση, δημιουργείτε ένα μοναδικό έλεγχο του φωτός και αυξημένη ιδιωτικότητα.

Οι περσίδες πάνελ είναι διαθέσιμες στο κατάστημα μας  σε μια ποικιλία χρωμάτων, εμπριμέ υφασμάτων,μοτίβων και υφών,μεταμορφώνοντας την όψη οποιουδήποτε χώρου με την πολιτισμένη και εξειδικευμένη τους εμφάνιση.

Προσθέστε μια κομψή τρέσα ή ίσως ακόμα και μερικά τρουκ που μπορείτε να επιλέξετε από την μεγάλη συλλογή των αξεσουάρ μας για να δώσετε στο πάνελ σας, εξατομικευμένη πινελιά που εκφράζει εσάς και το σπίτι σας.

 

Δυνατότητα ηλεκτροκίνησης.

 

 

b prodotti 51925 prel68f928e7 07ec 4ffc a5a1 c54700e0b86c 0002050 0002049 0002047 0002046 0002045