Δυνατότητα Επιστροφής

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως εντός προθεσμίας 7 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα.

Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος μεταφοράς των προϊόντων 12,00€, δηλαδή το κόστος των μεταφορικών εξόδων κατά την επιστροφή τους.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, με την ίδια συσκευασία που σας παραδόθηκε, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.Δεν πληρώνεται τίποτα στον μεταφορέα, τα έξοδα αποστολής χρεώνονται σε εμάς μέχρι να γίνει η επιστροφή των χρημάτων στον σε εσάς μείον τα έξοδα.Πχ. το προιόν που αγοράσατε έκανε 100€ θα σας επιστραφούν 88€.

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε αποστείλετε μας e-mail στο info@karadimos.gr. ή στο τηλ.2333025517

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 2 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας πριν την τυχόν επιστροφή κάποιου προϊόντος.

*ΠΡΟΣΟΧΗ-Επιστροφές δεν γίνονται αποδεκτές για προιόντα τα οποία έχουν υποστεί επεξεργασία βάση επιθυμητής διάστασης (custom made) πχ. διάδρομοι,μοκέτες,συστήματα σκίασης και στις ταπετσαρίες , φωτοταπετσαρίες τοίχου.